Air orang disauk, ranting orang dipatah, adat orang diturut

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Air orang disauk, ranting orang dipatah, adat orang diturut: Sakuduna mah baris taat sarta nurut kana undang-undang anu lumaku di nagari tempat padumukan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z