Becik ketitik ala ketara

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Becik ketitik ala ketara: Nyieun kahadéan atawa kagoréngan antukna mah bakal kanyahoan ieuh.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z