Belum dipanjat asap kemenyan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Belum dipanjat asap kemenyan: umur geus cukup tapi can kawin baé.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z