Besar pasak daripada tiang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Besar pasak daripada tiang: Leuwih gedé pangaluaran daripada bebeunanganna. Bisa disebut jalma anu teu bisa ngatur kauangan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z