Bru di juru, bro di panto, ngalayah di tengah imah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Bru di juru, bro di panto, ngalayah di tengah imah: Jalma beunghar nepi ka barangteundeun teu puguh tempatna sabab barangna loba.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z