Bulan terang dihutan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bulan terang dihutan: jalma nu boga pangkat luhur di nagri batur teu katempo ku kulawargana.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z