Bungkuk sejengkal tidak terkedang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bungkuk sejengkal tidak terkedang: embung ngadéngékeun ucapan batur, heuras beuheung.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z