Cara bueuk meunang mabuk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Cara bueuk meunang mabuk: Ngeluk baé, teu lemék teu carék, euweuh hojah, euweuh karep, euweuh kahayang sabab éra tawa sieun.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z