Ditilik ti gigir lenggik, disawang ti tukang lenjang, diteuteup ti hareup sieup

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ditilik ti gigir lenggik, disawang ti tukang lenjang, diteuteup ti hareup sieup: Kekecapan keur awéwé anu kacida geulisna, taya cawadeunana.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z