Ditilik ti gigir lenggik, disawang ti tukang lenjang, diteuteup ti hareup sieup

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ditilik ti gigir lenggik, disawang ti tukang lenjang, diteuteup ti hareup sieup: Kekecapan keur awéwé anu kacida geulisna, taya cawadeunana.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z