Gambar:Wikiquote-logo-su.svg

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 390 × 425 piksel, ukuranana 9 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: Wikiquote logo in Sundanese
Bahasa Indonesia: Logo Wikiquote dalam bahasa Sunda
Basa Sunda: Logo Wikiquote dina basa Sunda
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang Uchup19

Lisénsi

Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons

atribusi BabagiSarupa

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).
  • BabagiSarupa – Upama anjeun ngarubah, ngagubah, atawa nyieun turunan tina ieu karya, anjeun kudu nembrakkeun hasilna maké lisénsi anu sarua atawa sarupa.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari18 Pébruari 2015 05.03'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Pébruari 2015 05.03390 × 425 (9 KB)Uchup19Fix : text color, space and position.
18 Pébruari 2015 04.58'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Pébruari 2015 04.58765 × 990 (9 KB)Uchup19Fix : Unicode undetected
18 Pébruari 2015 04.56'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Pébruari 2015 04.56765 × 990 (10 KB)Uchup19User created page with UploadWizard

Kaca ieu 2 numbu ka gambar ieu :

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata