Hancur badan dikandung tanah, budi baik terkenang jua

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hancur badan dikandung tanah, budi baik terkenang jua: sanajan jadas manusa geus teu ngabentuk deui, mun manusana pernah milampah kahadéan mah mangka batur pasti nginget kénéh éta kahadéan téh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z