Hayang untung jadi buntung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Hayang untung jadi buntung: Teu papanggih ari jeung kauntungan mah, papanggih sotéh jeung karugian anu sama sakali henteu diarep arep.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z