Béda révisi "Kategori:Paribasa"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
20 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{info |warna=blue |pesan=Kategori ieu ngeunaan mangrupa-rupa paribasa nu aya di '''Wiki Cutatan Sunda'''. |textalign=left |width=100% }})
 
Tidak ada ringkasan suntingan
|width=100%
}}
 
[[Kategori:Utami]]
3.088

éditan

Menu navigasi