Béda révisi "Kategori:Paribasa"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{info
|warna=blue
|pesan=Kategori ieu ngeunaan mangrupa-rupa [[paribasa]] nu aya di '''[[WikiqouteWikiquote:Ngeunaan|Wiki Cutatan]] Sunda'''.
|textalign=left
|width=100%
3.088

éditan

Menu navigasi