Béda révisi "Wikiquote:Wilujeng sumping"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Wikiquote:WikiquoteNgeunaan|Wikiquote]] atawa [[Wikiquote:WikiquoteNgeunaan|Wikicutatan]] téh nyaéta kumpulan cutatan anu ditulis ku sakumna pamaké siga Anjeun, ari anu ngayakeunana téh nyaéta Yayasan tanpabati tur nembrak Wikimédia Foundation. Pikeun nyieun akun mangga buka [[Wikiquote:Kauntungan boga akun|Kauntungan boga akun]].
 
Umumn mah aya 3 hal anu bisa Anjeun lakukeun di Wikiquote téh. Anjeun bisa maca, Anjeun ogé bisa ngédit tur Anjeun ogé bisa nulis di Wikiquote.
3.088

éditan

Menu navigasi