Béda révisi "Wikiquote:Wilujeng sumping"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tidak ada ringkasan suntingan
Maca mah kagiatan anu pangbasajanna pisan. Indit baé ka kaca [[Tepas]], paluruh subyék anu kataji. Aya ogè kotak sungsi di béh katuhu luhur di unggal kaca.
 
Mun Anjeun maca hiji cutatan, tur Anjeun mikaresepna, kumaha tah lamun anjeun mèrè komèntar kana kaca sawala dina èta cutatan tèh? Klik wé tutumbu '''Sawala''' anu béh katuhueun tulisan '''Kaca''' nu di luhur. Mun aya cutatan anu keur ku Anjeun ditéangan, pék téh euweuh, sok pénta éta cutatan téh sangkan aya anu ngéntri di [[Wikiquote:Pamundut CutatanPamundutan|PamundutPamundutan Cutatancutatan]]
 
Saumpamana aya pitanyaeun ngeunaan sagala rupa hal anu patula-patali jeung Wikiquote mangga ajukeun pananyana di kaca [[Wikiquote:Sawala|Sawala]].
3.088

éditan

Menu navigasi