Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
87 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
|}</noinclude>
 
* 2308 PébruariApril 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500600 artikeléntri dina réngking ka-4231
* 25 Pébruari 2015 : Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] pikeun saheulanan
* 23 Pébruari 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500 éntri dina réngking ka-42
<noinclude>[[Kategori:Wikiquote|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3.088

éditan

Menu navigasi