Béda révisi "Wikiquote:Keur lumangsung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
87 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
Dina kaca Keur Lumangsung ieu dijéntrékeun sakabé kajadian ngeunaan Wikicutatan, utamana mah nya parobahan-parohan panganyarna ngeunaan wikicutatan tur ronjatan artikel atawa éntri Wikicutatan basa Sunda téa diantara wikicutatan basa lianna nu aya di sabudeureun dunya. Mugia ku ayana portal keur lumangsung ieu téh bisa jadi motivasi pikeun ngaronjatkeun Wikicutatan basa Sunda sangkan jadi pangnyongcolangna diantara basa séjénna. Wilujeng jabung di Wikicutatan!
|}</noinclude>
* 18 April 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 666 éntri dina réngking ka-32
 
* 09 April 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 600 éntri dina réngking ka-31
* 25 Pébruari 2015 : Pamaké [[Pamaké:Uchup19|Uchup19]] jadi [[Wikiquote:Kuncén|Kuncén]] pikeun saheulanan
3.088

éditan

Menu navigasi