Béda révisi "Tepas"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
======= Pamintonan =======
--><div id="mf-Wikiquote" title="Wilujeng Sumping di Wikiquote!"><!-- visibile su mobile
--><div style="padding:1em 0.5em; text-align:justify; font-size:100%;">'''[[Wikiquote:Wilujeng sumping|Wilujeng sumping]]''' di [[Wikiquote:Ngeunaan|Wikiquote basa Sunda]], rohangan bébas pikeun midangkeun babasan, paribasa, kekecapan mutiara jeung cutatan anu kakoncara, tur bisa ditembong sarta dioméan ku saha baé. Ti mimiti diadegkeunna taun 20042007, nika danget ieu Wikiqoute basa Sunda kakara ngawadahan <span style="font-size:120%;">'''[[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]'''</span> kaca cutatan (boh tina basa Sunda boh tina basa lian anu ditarjamahkeun). Anu dipidangkeunna nyaéta kekecapan mutiara, karya sastra, babasan, paribasa jeung réa deui, kaasup ogé sumber-sumber anu dipikawanoh ku sakumna jalma. Leuwih lengkepna mah mangga sorang [[w:Tepas|Wikipédia]] anu medarkeun informasi leuwih jero, ogé [[wikt:Tepas|Wikikamus]] pikeun maluruh kekecapan anu ahéng.</div></div> <!--
======= Panglawungan =======
--><div style="background-color:#B0C4DE; border:1px solid #aaa; border-radius:0.5em; box-shadow:0 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.35); padding:0.5em 1em; text-align:left; font-size:150%;">[[File:Crystal Clear app Login Manager.svg|x36px|middle|Panglawungan]] [[Wikiquote:Panglawungan|Panglawungan]]</div> <!--
3.088

éditan

Menu navigasi