Béda révisi "Agama"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
162 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(ecc)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Agama mangrupa kecap nu nujul kana sawatara istilah nu ngeunaan ruhaniah manusa kayaning saruntuyan narasi, simbul, kapercayaan sarta praktikna.
arga
 
== Cutatan ==
<br />
3.088

éditan

Menu navigasi