Wikiquote:Taratas: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
313 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Artikel '''taratas''', '''pondok''', atawa '''sirung''' nyaéta usaha panglalanyah munggaran, dina hal ieu nujul ka sebutan pikeun artikel, utamana di Wikiquote ieu, nu eusina...
(Nyieun kaca anyar Artikel '''taratas''', '''pondok''', atawa '''sirung''' nyaéta usaha panglalanyah munggaran, dina hal ieu nujul ka sebutan pikeun artikel, utamana di Wikiquote ieu, nu eusina...)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(taya bédana)
160

éditan

Menu navigasi