Béda révisi "Téhnologi"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
11 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''[[W:su:Téhnologi|Téhnologi]]''' nyaéta gabungan tina téhnik, kaahlian, métodeu, jeung prosés nu dipaké dina produksi barang jeung jasa.
 
== Kutipan ==
168

éditan

Menu navigasi