Béda révisi "Wikiquote:Taratas"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  11 bulan yang lalu
m
1234qwer1234qwer4 mindahkeun kaca Taratas ka Wikiquote:Taratas
(Nyieun kaca anyar Artikel '''taratas''', '''pondok''', atawa '''sirung''' nyaéta usaha panglalanyah munggaran, dina hal ieu nujul ka sebutan pikeun artikel, utamana di Wikiquote ieu, nu eusina...)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
m (1234qwer1234qwer4 mindahkeun kaca Taratas ka Wikiquote:Taratas)
 

Menu navigasi