Béda révisi "Téhnologi"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  10 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Édit visual Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Édit visual Éditan sélular Éditan wéb HP
* Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké téhnik éta ngarana ngahina.
:* [[q:Dorothy Alexander|Dorothy Alexander]], Hering, Doris (March 1987). "Obituaries: Dorothy Alexander, 1904-1986". Dance Magazine: 98-100.
* Sains jeung téhnologi mekar di sakuriling urang. Nepi ka hiji wates, maranéhannana ngadiktékeun basa nu ku urang dipaké pikeun nyarita jeung mikir. Teuing aruangarurang maké basa éta, atawa arurang angger cicing.
:* [[q:J.G. Ballard|J.G. Ballard]], Panganteur ''Crash'' édisi [[W:su:Prancis|Prancis]] (1984) (1974),
 
168

éditan

Menu navigasi