Béda révisi "Wikiquote:Cara ngédit kaca"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Wikicutatan téh mangrupa WikiWiki, nu hartina sing saha waé bisa kalawan gampang ngédit artikel mana waé nu '''teu dijaga''' sarta sacepetna ngamuat parobahanana. Ngédit kaca Wiki mah gampang pisan, cukup ku ngaklik tab "'''Édit kaca ieu'''" di luhureun (atawa tumbu '''édit''' di katuhueun atawa handapeun) kaca Wiki, sahingga anjeun asup ka kaca kotak téks nu bisa dirobah. '''''Mun anjeun rék ukur nyobaan, mangga jieun dina kaca Wikiquote:Kotré...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
''Ieu kaca téh ditiron tina [[w:Wikipedia:Cara ngédit eusi kaca|Wikipédia]], jeung perlu dimekarkeun deyi, Pék paké ieu kaca pikeun mantuan ngaropéa.''
__NOTOC__
==Pangawanohan==
[[Wikicutatan]] téh mangrupa [[Wiki|WikiWiki]], nu hartina sing saha waé bisa kalawan gampang ngédit artikel mana waé nu '''teu dijaga''' sarta sacepetna ngamuat parobahanana.
 
168

éditan

Menu navigasi