Dorothy Alexander: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Dorothy Alexander''' (1904-04-22 - 1986-11-17) nyaéta saurang pangigel balét Amérika, koréografer, guru, jeung diréktur pausahaan. Anjeunna ngadegkeun hiji panglawungan anu ayeuna dipikawanoh minangka Atlanta Ballet dina taun 1929. == Kutipan == <!-- Kabéh kutipan dina bagéan ieu kudu disortir sacara kronologis. --> * Téhnik teu maké seni mah teu kaci jeung ogé matak royal. Ari Seni teu maké...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''[[wikipedia:Dorothy Alexander (pangigeldancer)|Dorothy Alexander]]''' (1904-04-22 - 1986-11-17) nyaéta saurang pangigel balét Amérika, koréografer, guru, jeung diréktur pausahaan. Anjeunna ngadegkeun hiji panglawungan anu ayeuna dipikawanoh minangka [[w:Atlanta Ballet|Atlanta Ballet]] dina taun 1929.
 
== Kutipan ==
168

éditan

Menu navigasi