Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !*
  • Kadaptar: 12 April 2013 18.53 (6 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 0
  • Jumlah akun terkait: 1
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
en.wikipedia.org12 April 2013 18.53wiki asal(?)Diblokir selamanya.
Alesan: user...
  • editing (keseluruhan situs)
  • nyieun akun ditumpurkeun
0