Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 07d
  • Kadaptar: 27 Maret 2020 20.43 (14 bulan kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 0
  • Jumlah akun terkait: 3
  • Kakonci: enya
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
ja.wikipedia.org27 Maret 2020 20.43akun anyar(?)Diblokir selamanya.
Alesan: sockpuppet
  • editing (keseluruhan situs)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
0
login.wikimedia.org27 Maret 2020 20.43dijieun nalika login(?)0
meta.wikimedia.org27 Maret 2020 20.43dijieun nalika login(?)0