Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 28U
  • Kadaptar: 4 Séptémber 2020 07.07 (9 bulan kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 0
  • Jumlah akun terkait: 4
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
en.wikipedia.org4 Séptémber 2020 07.07dijieun nalika login(?)0
login.wikimedia.org4 Séptémber 2020 07.07dijieun nalika login(?)0
meta.wikimedia.org4 Séptémber 2020 07.07dijieun nalika login(?)0
pl.wikipedia.org4 Séptémber 2020 07.07akun anyar(?)Diblokir selamanya.
Alesan: nazwa użytkownika niezgodna z zasadami Wikipedii
  • editing (keseluruhan situs)
  • Otopeungpeuk ditumpurkeun
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
0