Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !~zhwiki
  • Kadaptar: 30 April 2015 21.25 (4 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 0
  • Jumlah akun terkait: 1
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
zh.wikipedia.org30 April 2015 21.25wiki asal(?)Diblokir selamanya. (teu bisa nyieun akun, teu bisa ngédit kaca obrolan sorangan) Alesan: 破壞性用戶名︰{{usernameblocked}}0