Info akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !~zhwiki
  • Kadaptar: 30 April 2015 21.25 (5 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 0
  • Jumlah akun terkait: 1
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
zh.wikipedia.org30 April 2015 21.25wiki asal(?)Diblokir selamanya.
Alesan: 破壞性用戶名︰{{usernameblocked}}
  • editing (keseluruhan situs)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
0