Béréndélan pamaké nu getol

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ieu béréndélan kontributor anu geus ngoprék 30 poé panungtung.

Anjeun nempo vérsi kés ieu kaca, nya meureun geus lilana 21 jam, 33 menit jeung 19 detik.

Béréndélan pamaké nu getol