Béréndélan pamaké nu getol

Luncat ka: pituduh, paluruh
Ieu béréndélan kontributor anu geus ngoprék 30 poé panungtung.

Anjeun nempo vérsi kés ieu kaca, nya meureun geus lilana 2 poé, 20 jam, 38 menit jeung 49 detik.

Béréndélan pamaké nu getol