Leuwi jero beunang diteuleuman, haté jelema najan déét teu kakobét

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Leuwi jero beunang diteuleuman, haté jelema najan déét teu kakobét: Hadé goréngna pikiran jelema hésé dikira-kirana.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z