Lidah lebih tajam daripada pedang

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Lidah lebih tajam daripada pedang: sagala ucapan nu ku urang diucap kudu ati-ati sangkan teu ngarugikeun manéh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z