Luka di tangan karena pisau, luka di hati karena kata

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Luka di tangan karena pisau, luka di hati karena kata: ati-ati dina barang ucap, lantaran bisa nganyerikeun batur.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z