Mun teu ngoprék, moal nyapék, mun teu ngakal moal ngakeul, mun teu ngarah moal ngarih

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Mun teu ngoprék, moal nyapék, mun teu ngakal moal ngakeul, mun teu ngarah moal ngarih: Lamun teu digawe niar kipayah tangtu pisusaheun pikeun hirup.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z