Musang berbulu ayam

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Musang berbulu ayam: jalma jahat nu pura-pura bageur nulungan tapi niatna mah ngajurumuskeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z