Saherang-hérangna cibéas, moal hérang cara cisumur

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Saherang-hérangna cibéas, moal hérang cara cisumur: Sasarina lamun geus aya pacengkadan sok tara hadé deui cara baréto saméméh aya pacengkadan.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z