Tepas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikiquote-logo.svg

Wilujeng sumping di Wikicutatan basa Sunda

Kumpal-kempil kumpulan cutatan bébas dina basa Sunda

Kiwari Wikicutatan kakara ngawadahan 1.045 éntri sarta 1.220 pamaké kadaptar.

Kemis 23 Pébruari 2017

Crystal Clear app Login Manager.png
Inohong
Applications-development.svg
Pakasaban
Crystal Clear app ksirtet.png
Téma
Nuvola apps remote.png
Kajadian
Nuvola apps kaboodle.png
Hiburan
Nuvola apps edu languages.png
Paribasa
Garth Ennis, creatore di Hitman
Hitman (1993 – 2001)
Fumetto statunitense.
  • Mi chiamo Tommy Monaghan e uccido la gente per denaro. È il mio lavoro. (Tommy)
  • I sicari comuni uccidono la gente comune. Io non sono un sicario comune. Io faccio i lavori più strani... vi ha rapinato un cyborg? Chiamatemi. Darkseid vi ha rapito la mamma? Chiamatemi. Swamp Thing ha spaventato i vostri bambini? Chiamatemi. Etrigan vi possiede e non conoscete un esorcista? Chiamatemi. Sono il numero uno in quanto unico. Esseri superpotenti, sovrannaturali o super mostruosi: me li faccio tutti. (Tommy)
  • Ti dico come stanno le cose. Tu pensi di essere il migliore, okay? Credi di essere quello che conta. Poi un giorno ti imbatti in un grande, uno serio davvero... e viene fuori che sei solo zero, capito cosa voglio dire? E ti rendi conto quanto sei piccolo. (Tommy)

Citazioni sul fumetto

  • Hitman è stato per me una grande sorpresa. È andato ben aldilà di quanto mi aspettassi. (John McCrea)
  • Hitman mi manca molto. Preacher è finito quando doveva finire, così non ci sono rimpianti – ma Hitman avrebbe potuto andare avanti ancora molto. (Garth Ennis)
anyarkeun

Inohong

Abdurrahman Wahid  · Baharuddin Jusuf Habibie  · Carl Sagan‎  · John F. Kennedy  · Mahmoud Ahmadinejad  · Martin Luther King, Jr.  · Napoleon Bonaparte  · Steve Jobs  · Thomas Alva Edison  · William Shakespeare‎  · Winston Churchill‎  · Ibnu Sina

Pakasaban

Arsiték  · Artis  · Ékonom  · Filsuf  · Guru jeung Sokoguru  · Élmuwan  · Jurnalis  · Pabisnis  · Pamingpin nagara  · Pulitisi  · Sastrawan

Téma

Agama  · Barat  · Tresna asih  · Film  · Filsafat  · Filsafat Indonésia  · Kawanén  · Komputer  · Kokolot  · Atikan  · Perang  · Sosobatan  · Pulitik  · Seni  · Tarian

Paribasa

Acéh  · Afganistan  · Afrika  · Bali  · Banjar  · Batak  · Bolaang Mangondouw  · Bugis  · Dayak  · Florés  · Indonésia  · Inggris  · Jambi  · Jawa  · Jepang  · Jérman  · Kaili  · Kaur  · Kéi  · Kerinci  · Lampung  · Latin  · Madura  · Makassar  · Mandar  · Mbojo  · Melayu  · Mesir  · Minahasa  · Minangkabau  · Muara Enim  · Musi Banyuasin  · Nias  · Ogan Koméring Ilir  · Palémbang  · Papua  · Perancis  · Riau  · Rumania  · Samawa  · Sanana  · Sasak  · Seram Kulon  · Serawai  · Sikka  · Sunda  · Talaud  · Ternaté  · Tiongkok  · Toraja  · Walanda

Nu séjén

Pilem deungeun : Sherlock Holmes  · Acara tipi : Ini Talk Show  · Kajadian : Pilpres 2015


Éntri Anyar +/−

Wilujeng sumping di Wikiquote basa Sunda, rohangan bébas pikeun midangkeun babasan, paribasa, kekecapan mutiara jeung cutatan anu kakoncara, tur bisa ditembong sarta dioméan ku saha baé. Ti mimiti diadegkeunna taun 2004, nika danget ieu Wikiqoute basa Sunda kakara ngawadahan 1.045 kaca cutatan (boh tina basa Sunda boh tina basa lian anu ditarjamahkeun). Anu dipidangkeunna nyaéta kekecapan mutiara, karya sastra, babasan, paribasa jeung réa deui, kaasup ogé sumber-sumber anu dipikawanoh ku sakumna jalma. Leuwih lengkepna mah mangga sorang Wikipédia anu medarkeun informasi leuwih jero, ogé Wikikamus pikeun maluruh kekecapan anu ahéng.

Coffee Cup.png Jadwal patepung lawung

Anu dirarancang:

  • Dugika danget ieu can aya wacana pikeun ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Anu geus dilaksanakeun:

  • Dugika danget ieu can kungsi ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Nuvola filesystems www.png Kontributor pangaktifna

Di handap ieu nyaéta béréndélan kontributor nu pangaktifna dina Wikiqoute basa Sunda dumasar kana lobana éditan anu geus dipigawé.

  1. Yusup Ramdani — 8.284 éditan per tanggal 28 Juli 2015 (ilikan kontribusi global)

Wikicutatan lian nu pangonjoyna  +/−
(Apdétan panungtung tanggal 8 Juni 2016)

Aya ogé kaca pinilih per bulan anu saméméhna jadi "Cutatan Poé Ieu" dina jéjéran daptarna, tur pamaké anu kadaptar mah bisa méré pangdeudeul atawa ajuan réngking pikeun poé kahareupna. Ari dina kaca Cutatan taun ieu jeung arsip mah tas nyampak daptar cutatan jang pidangkeuneun..
Wikimedia-logo.svg

Wikicutatan dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

1000  1500 
1.045 Cutatan
Wikiquote-logo-2000-articles.png