Tepas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search
Wilujeng Sumping di Wikicutatan
Rohangan cutatan bébas nu bisa diédit ku balaréa, dipidangkeun dina basa Sunda


Crystal Clear app Login Manager.png
Inohong
Applications-development.svg
Pakasaban
Crystal Clear app ksirtet.png
Téma
Nuvola apps remote.png
Kajadian
Nuvola apps kaboodle.png
Hiburan
Nuvola apps edu languages.png
Paribasa
Birth of Venus detail.jpg
Citazioni sulla donna.
  • Chi non avverte, oggi, il bisogno di dare più spazio alle «ragioni del cuore»? In un mondo come l’attuale dominato dalla tecnica, si sente bisogno di questa complementarietà della donna, affinché l’essere umano vi possa vivere senza disumanizzarsi del tutto. (Benedetto XVI)
  • Donne non si nasce, lo si diventa. Nessun destino biologico, psichico, economico definisce l'aspetto che riveste in seno alla società la femmina dell'uomo; è l'insieme della storia e della civiltà a elaborare quel prodotto intermedio tra il maschio e il castrato che chiamiamo donna. (Simone de Beauvoir)
  • È questo il destino di noi donne, per questo siamo state create: per essere il cuore del focolare, per essere il cuore nella madre Chiesa. (Madre Teresa di Calcutta)
  • Il Signore Dio plasmò con la costola, che aveva tolta all'uomo, una donna e la condusse all'uomo. Allora l'uomo disse: "Questa volta essa è carne dalla mia carne e osso dalle mie ossa perché dall'uomo è stata tolta". Per questo l'uomo abbandonerà suo padre e sua madre e si unirà a sua moglie e i due saranno una sola carne. (Genesi)
  • L'essenza della donna è un abbandono sotto forma di resistenza. (Søren Kierkegaard)
  • L'intuizione di una donna è molto più vicina alla verità della certezza di un uomo. (Rudyard Kipling )
  • Una donna deve avere soldi e una stanza suoi propri se vuole scrivere romanzi. (Virginia Woolf)
  • Una donna senza mestiere ha due possibilità: il matrimonio o la prostituzione... che alla fine sono la stessa cosa. (Valérie - Diario di una ninfomane)
anyarkeun

Inohong

Abdurrahman Wahid  · Baharuddin Jusuf Habibie  · Carl Sagan‎  · John F. Kennedy  · Mahmoud Ahmadinejad  · Asép Sunandar Sunarya  · Déwi Sartika  · Kang Darso  · Didi Pétét  · Oto Iskandar di Nata‎  · Méméd Sastrahadiprawira  · Muhamad Musa

Pakasaban

Arsiték  · Artis  · Ékonom  · Filsuf  · Guru jeung Sokoguru  · Élmuwan  · Jurnalis  · Pabisnis  · Pamingpin nagara  · Pulitisi  · Sastrawan

Téma

Agama  · Barat  · Tresna asih  · Film  · Filsafat  · Filsafat Indonésia  · Kawanén  · Komputer  · Kokolot  · Atikan  · Perang  · Sosobatan  · Pulitik  · Seni  · Tarian

Paribasa

Acéh  · Afganistan  · Afrika  · Bali  · Banjar  · Batak  · Bolaang Mangondouw  · Bugis  · Dayak  · Florés  · Indonésia  · Inggris  · Jambi  · Jawa  · Jepang  · Jérman  · Kaili  · Kaur  · Kéi  · Kerinci  · Lampung  · Latin  · Madura  · Makassar  · Mandar  · Mbojo  · Melayu  · Mesir  · Minahasa  · Minangkabau  · Muara Enim  · Musi Banyuasin  · Nias  · Ogan Koméring Ilir  · Palémbang  · Papua  · Perancis  · Riau  · Rumania  · Samawa  · Sanana  · Sasak  · Seram Kulon  · Serawai  · Sikka  · Sunda  · Talaud  · Ternaté  · Tiongkok  · Toraja  · Walanda

Nu séjén

Pilem deungeun : Sherlock Holmes  · Acara tipi : Ini Talk Show  · Kajadian : Pilpres 2015


Éntri Anyar +/−

Wilujeng sumping di Wikiquote basa Sunda, rohangan bébas pikeun midangkeun babasan, paribasa, kekecapan mutiara jeung cutatan anu kakoncara, tur bisa ditembong sarta dioméan ku saha baé. Ti mimiti diadegkeunna taun 2007, nika danget ieu Wikiqoute basa Sunda kakara ngawadahan 1.267 kaca cutatan (boh tina basa Sunda boh tina basa lian anu ditarjamahkeun). Anu dipidangkeunna nyaéta kekecapan mutiara, karya sastra, babasan, paribasa jeung réa deui, kaasup ogé sumber-sumber anu dipikawanoh ku sakumna jalma. Leuwih lengkepna mah mangga sorang Wikipédia anu medarkeun informasi leuwih jero, ogé Wikikamus pikeun maluruh kekecapan anu ahéng.

Coffee Cup.png Jadwal patepung lawung

Anu dirarancang:

  • Dugika danget ieu can aya wacana pikeun ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Anu geus dilaksanakeun:

  • Dugika danget ieu can kungsi ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Nuvola filesystems www.png Kontributor pangaktifna

Di handap ieu nyaéta béréndélan kontributor nu pangaktifna dina Wikiqoute basa Sunda dumasar kana lobana éditan anu geus dipigawé.

  1. Yusup Ramdani — 8.284 éditan per tanggal 28 Juli 2015 (ilikan kontribusi global)

Wikicutatan lian nu pangonjoyna  +/−
(Apdétan panungtung tanggal 30 April 2017)
Wikimedia-logo.svg

Wikicutatan dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

1000  1500 
1.267 Cutatan
Wikiquote-logo-2000-articles.png