Teu ihir teu walahir, teu kakak, teu caladi teu aro aro acan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Teu ihir teu walahir, teu kakak, teu caladi teu aro aro acan: Teu baraya, teu kaka, teu adi teu alo alo acan; deungeun deungeun tulén.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z