Tepas

Ti Wikiquote
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wilujeng sumping ka Wikiquote,
21 artikel dina basa Sunda
Saptu, 25 Oktober 2014, 08.46 (UTC)
Wikiquote nya éta kompéndium jering bébas cutatan ti inohong jeung karya-karya kréatif dina sakabéh basa, tarjemah ti cutatan non-Sunda, sarta tutumbu ka Wikipédia pikeun pedaran leuwih lengkep. Mangga buka kaca pitulung atawa langsung cobian dina kotrétan pikeun anjeun diajar ngédit jeung ngeusian ieu loka; atawa mangga asup log pikeun mitembeyan ancrub nulis réréongan di Wikiquote.
Cutatan poé ieu
Wikiquote:Cutatan poé ieu/25 Oktober 2014
Aya sakaca unggal bulan anu ngabéréndélkeun "Cutatan poé ieu" anu saméméhna, sarta tempat pikeun usulan cutatan salajengna. Kaca Cutatan taun ieu jeung arsip lain anu ngandung béréndélan cutatan anu geus kungsi dipaké. Baca ogé CPI dumasar bulan jeung pilihan surélék.

Kaca pinilih

JalmaDouglas AdamsDante AlighieriAristotleEmily BrontëBuddhaConfuciusCharles DarwinCharles DickensAlbert EinsteinT. S. EliotRalph Waldo EmersonRichard FeynmanMahatma GandhiJesusJohn KeatsHelen KellerJohn F. KennedyMartin Luther King, Jr.LaoziTimothy LearyMuhammadThomas PaineEleanor RooseveltBertrand RussellWilliam SaroyanWilliam ShakespeareGeorge Bernard ShawPercy Bysshe ShelleyStarhawkLeo TolstoyVirgilVoltaireAnonymous

Karya sastraDuneFahrenheit 451Leaves of GrassThe Little PrinceThe Lord of the Rings1984Paradise LostPrincipia DiscordiaThe ProphetPride and PrejudiceA Tale of Two Cities

PilemCasablancaFight ClubGroundhog DayHarveyThe HoursIt's a Wonderful LifeLife of BrianMagnoliaThe MatrixMementoOne Flew Over the Cuckoo's NestStar WarsTaxi DriverThree Days of the Condor

Pintonan TVBabylon 5BlackadderBreaking BadBuffyThe Daily ShowGilmore GirlsMad MenM*A*S*HMonty Python's Flying CircusMST3KRed DwarfSeinfeldThe SimpsonsStar TrekTwin PeaksThe West WingWonderfalls

TémaAbilitySeniKomputerCourageDanceUbarAtikanPilemKembangSosobatanHarepanCintaMemoryPulitikCutatanAgamaÉlmuSexualityTelevisiPerang

Rupa-rupaEpitaphsLiburLast wordsParibasaSloganTéater jeung musik

Kategori utama

Kaca anyar

Kommunitas

Nulis artikel

KawijakanCara ngédit kacaTungtunan pidangan jeung gayaDomain publik jeung réréonganÉntri anu dipundut

Ngeunaan proyék

Kaca perkawisCitakanÉjahanPanglawunganBéwaraAnu teu kawengku WikiquoteSawalaMéja rujukanPamundutWikiquotiawanUtilitasIsuLDSajarah WikiquoteWikiquoteWikiquote séjén basaSopwérWikimédia


Wikiquote mangrupakeun kumpulan cutatan nu diasuh ku Yayasan Wikimédia nu ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa nembrak: