Tepas

Ti Wikiquote
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wilujeng sumping di Wikiquote vérsi Basa Sunda
Nepi ka danget ieu geus aya 21 Kaca, sarta 973 pamaké nu kadaptar
Wikimedia-logo.svg Proyék sawargi

Wikiquote mangrupakeun kumpulan cutatan nu diasuh ku Wikimedia Foundation nu ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa nembrak:

Wikipédia
Ĕnsiklopédi bébas
Wikamus
Kamus jeung tésaurus
Wikipustaka
Pustaka jeung manual bébas
Wikispésiés
Diréktori spésiés
Wikinews
Sumber warta bébas
Commons
Gudang média keur balaréa
Meta-Wiki
Koordinasi proyék Wikimédia