Tepas

Ti Wikiquote
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikiquote-logo.svg

Wilujeng sumping di Wikiquote basa Sunda

Kompéndium cutatan bébas dina basa Sunda

Kiwari geus aya 21 artikel jeung 1.005 pamaké kadaptar.

Jumaah 19 Désémber 2014


Kaca pinilih

JalmaDouglas AdamsDante AlighieriAristotleEmily BrontëBuddhaConfuciusCharles DarwinCharles DickensAlbert EinsteinT. S. EliotRalph Waldo EmersonRichard FeynmanMahatma GandhiJesusJohn KeatsHelen KellerJohn F. KennedyMartin Luther King, Jr.LaoziTimothy LearyMuhammadThomas PaineEleanor RooseveltBertrand RussellWilliam SaroyanWilliam ShakespeareGeorge Bernard ShawPercy Bysshe ShelleyStarhawkLeo TolstoyVirgilVoltaireAnonymous

Karya sastraDuneFahrenheit 451Leaves of GrassThe Little PrinceThe Lord of the Rings1984Paradise LostPrincipia DiscordiaThe ProphetPride and PrejudiceA Tale of Two Cities

PilemCasablancaFight ClubGroundhog DayHarveyThe HoursIt's a Wonderful LifeLife of BrianMagnoliaThe MatrixMementoOne Flew Over the Cuckoo's NestStar WarsTaxi DriverThree Days of the Condor

Pintonan TVBabylon 5BlackadderBreaking BadBuffyThe Daily ShowGilmore GirlsMad MenM*A*S*HMonty Python's Flying CircusMST3KRed DwarfSeinfeldThe SimpsonsStar TrekTwin PeaksThe West WingWonderfalls

TémaAbilitySeniKomputerCourageDanceUbarAtikanPilemKembangSosobatanHarepanCintaMemoryPulitikCutatanAgamaÉlmuSexualityTelevisiPerang

Rupa-rupaEpitaphsLiburLast wordsParibasaSloganTéater jeung musik

Kategori utama

Kaca anyar

Kommunitas

Nulis artikel

KawijakanCara ngédit kacaTungtunan pidangan jeung gayaDomain publik jeung réréonganÉntri anu dipundut

Ngeunaan proyék

Kaca perkawisCitakanÉjahanPanglawunganBéwaraAnu teu kawengku WikiquoteSawalaMéja rujukanPamundutWikiquotiawanUtilitasIsuLDSajarah WikiquoteWikiquoteWikiquote séjén basaSopwérWikimédia


Wikiquote mangrupakeun kumpulan cutatan nu diasuh ku Yayasan Wikimédia nu ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa nembrak: