Aja goléh wah, mengko dadi owah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aja goléh wah, mengko dadi owah: Ulah migawé hiji pagawéan ku dasar jeung niat néangan perhatian batur atawa pupujieun téa, tapi lakonan ku niat hadé jeung ihlas.


Paribasa Jawa
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z