Wikiquote:Sawala

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jieun topik anyar
Kaca sawala Wikicutatan (edit) tempo ogé: Pamundutan
Sawala
koméntar | jujutan | arsip

Sawala umum tur ajuan, pamundutan widi ogé béwara lianna.

Sakabéh sawalaan ngaran spasi Wikiquote: 1 2 3 4 5 - Sakabéh kaca sawalaan 1 2 3 4 5


Arsip
Arsip


Wilujeng sumping, lur! Saupamana anjeun boga pitanyaeun ngeunaan Wikiqcutatan jeung kumaha cara gawéna wikicutatan téh, mangga klik tutumbu di luhur "Jieun topik anyar", tuluy anjeun bisa nulis pibahaseunna téa anu ké bijilna dihandapeun daptar, jeung batur téh bakal aya nu ngajawab kana nu geus ku anjeun dipertanyakeun téh. Saméméh ngajukeun pertanyaan, cék heula bisi geus pernah dibahas di Wikiquote:NLD atawa aya dina kaca séjén ti Wikiquote:Pitulung. Béwara anyar dipidangkeunna di Wikiquote:Panglawungan jeung Portal:Keur lumangsung. Ulah gurunggusuh dina ngajawab pertanyaan ti pamaké anyar, tengetan heula naon anu dipertanyakeunana téh.

Ngajengkeun diri janten Kuncén (susuganan baé)[édit]

Punten dulur sadaya, sanés ku ambon nyalira, tapi ku hawatos kana wikicutatan ieu anu teu ngagaduhan kuncén. Nu maksad kitu, simkuring Uchup19 seja ngajengken diri janten Kuncén di ieu wiki. Mangga koméntarna supados langkung paos. Hatur nuhun. --Uchup19 (bicara) 18 Pébruari 2015 03.01 (UTC)

Satuju[édit]

  • Satuju, supaya ada yang bisa urus wiki ini. Salam.--Aldnonymous (bicara) 18 Pébruari 2015 06.20 (UTC)

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]

Ngajukeun perpanjangan kuncén[édit]

Dina raraga ngabenahan sangkan leuwih hade boh dina jumlah ogé kualitasna, simkuring seja mundut pangrojong sangkan simkuring tiasa ngalajengkeun deui status kuncén di Wikicutatan, mugia sapuk! Hatur nuhun.

Satuju[édit]

  • Satuju/Support, saat ini hanya Anda yang mengurusi Wiki ini.--Aldnonymous (bicara) 2 Juni 2015 18.30 (UTC)

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]

Ngajukeun jadi kuncén deui[édit]

Hoyong ngajengkeun janten kuncén deui ah.--Uchup19 26 Maret 2016 07.25 (UTC)

Satuju[édit]

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]