Wikiquote:Sawala

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jieun jejer anyar
Kaca sawala Wikicutatan (edit) tempo ogé: Pamundutan
Sawala
koméntar | jujutan | arsip

Sawala umum tur ajuan, pamundutan widi ogé béwara lianna.

Sakabéh sawalaan ngaran spasi Wikiquote: 1 2 3 4 5 - Sakabéh kaca sawalaan 1 2 3 4 5


Arsip
Arsip


Wilujeng sumping, lur! Saupamana anjeun boga pitanyaeun ngeunaan Wikiqcutatan jeung kumaha cara gawéna wikicutatan téh, mangga klik tutumbu di luhur "Jieun topik anyar", tuluy anjeun bisa nulis pibahaseunna téa anu ké bijilna dihandapeun daptar, jeung batur téh bakal aya nu ngajawab kana nu geus ku anjeun dipertanyakeun téh. Saméméh ngajukeun pertanyaan, cék heula bisi geus pernah dibahas di Wikiquote:NLD atawa aya dina kaca séjén ti Wikiquote:Pitulung. Béwara anyar dipidangkeunna di Wikiquote:Panglawungan jeung Portal:Keur lumangsung. Ulah gurunggusuh dina ngajawab pertanyaan ti pamaké anyar, tengetan heula naon anu dipertanyakeunana téh.

Ngajengkeun diri janten Kuncén (susuganan baé)[édit]

Punten dulur sadaya, sanés ku ambon nyalira, tapi ku hawatos kana wikicutatan ieu anu teu ngagaduhan kuncén. Nu maksad kitu, simkuring Uchup19 seja ngajengken diri janten Kuncén di ieu wiki. Mangga koméntarna supados langkung paos. Hatur nuhun. --Uchup19 (bicara) 18 Pébruari 2015 03.01 (UTC)

Satuju[édit]

  • Satuju, supaya ada yang bisa urus wiki ini. Salam.--Aldnonymous (bicara) 18 Pébruari 2015 06.20 (UTC)

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]

Ngajukeun perpanjangan kuncén[édit]

Dina raraga ngabenahan sangkan leuwih hade boh dina jumlah ogé kualitasna, simkuring seja mundut pangrojong sangkan simkuring tiasa ngalajengkeun deui status kuncén di Wikicutatan, mugia sapuk! Hatur nuhun.

Satuju[édit]

  • Satuju/Support, saat ini hanya Anda yang mengurusi Wiki ini.--Aldnonymous (bicara) 2 Juni 2015 18.30 (UTC)

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]

Ngajukeun jadi kuncén deui[édit]

Hoyong ngajengkeun janten kuncén deui ah.--Uchup19 26 Maret 2016 07.25 (UTC)

Satuju[édit]

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]

Ngajukeun jadi kuncén permanén[édit]

Ayeuna mah badé ngajengkeun janten kuncén permanen.--Uchup19 24 Maret 2017 02.21 (UTC)

Satuju[édit]

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]

Columns for references[édit]

23 Juli 2017 23.17 (UTC)

Ngajukeun jadi kuncén deui[édit]

Ayeuna badé ngajengkeun janten kuncén deui.--Uchup19 27 April 2019 13.14 (UTC)

Satuju[édit]

Teu satuju[édit]

Koméntar[édit]

Undangan urun pikiran dalam konsultasi Kode Etik Universal[édit]

Salam,

Anda diundang untuk ikut urun pikiran dan gagasan pada proses konsultasi tahap kedua Kode Etik Universal (UCoC). Konsultasi tahap kedua UCoC akan berfokus pada perumusan mekanisme penerapan dan penegakan yang efektif dan berlaku bagi seluruh proyek-proyek Wikimedia. Tahap kedua ini penting mengingat UCoC merupakan salah satu mandat utama dari proses Strategi Gerakan Wikimedia dan akan menjadi standar minimum bagi kebijakan tingkah laku di proyek-proyek Wikimedia. Komunitas bahasa Sunda, sebagai bagian dari komunitas Wikimedia di Indonesia, akan memainkan peran yang penting dalam penegakan UCoC berdasarkan nilai-nilai lokal, pengalaman terdahulu, ingatan institusional, dan kearifan budaya yang berlaku di sini.

Kami menyediakan beberapa bahan bacaan yang dapat membantu Anda mengetahui dasar-dasar mengenai UCoC. Anda dapat membaca rancangan akhir UCoC yang disusun oleh komite staf dan sukarelawan Wikimedia; laporan akhir dari konsultasi tahap pertama mengenai perumusan UCoC; dan pertanyaan-pertanyaan yang sering ditanyakan terkait UCoC (FAQ).

Anda dapat berpartisipasi dengan berkomentar di halaman permohonan pendapat, yang akan dibuka sampai akhir bulan Februari 2021. Namun, bila Anda memiliki pertanyaan lain atau ingin menyampaikan respon yang dirasa lebih sesuai disampaikan pada ruang privat, silakan kirimkan surel atau tinggalkan pesan di halaman pembicaraan saya untuk mengatur cara komunikasi yang lebih sesuai dengan kondisi Anda.

Kami memohon maaf karena keterbatasan sumber daya, diskusi hanya dapat diselenggarakan dalam bahasa Indonesia dan tidak dalam bahasa-bahasa daerah lain yang dipertuturkan di Indonesia. Namun, Anda amat dianjurkan untuk berkomentar dan menyampaikan pendapat sesuai dengan kondisi komunitas Sunda.

Terima kasih atas perhatian dan partisipasi Anda. Kami menunggu sumbangan pemikiran dan pendapat yang baik, dalam rangka membuat gerakan Wikimedia sebuah tempat yang lebih nyaman bagi semua orang.

Salam hangat, RamzyM (WMF) (obrolan) 17 Januari 2021 23.33 (UTC)

Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020[édit]

Spanduk Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020.png

Tahun 2020 telah berlalu, tidak terhitung betapa banyaknya jasa sukarelawan Wikimedia dalam upaya membebaskan pengetahuan bagi khalayak Indonesia khususnya, dan khalayak dunia pada umumnya.

Wikimedia Indonesia berterima kasih kepada para sukarelawan Wikimedia yang telah turut serta berurun daya, waktu, ilmu, dan sebagainya. Karena itu, terlintas di benak kami perlunya penganugerahan penghargaan kepada sukarelawan terbaik. Untuk itu, diadakanlah Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020 ini.

Sisihkan waktu Anda sejenak untuk memberikan kepada kami rekomendasi siapakah yang menurut Anda layak mendapatkan Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020 melalui tautan berikut ini: bit.ly/wmid-penghargaansukarelawan2020

Salam, Hillun Vilayl Napis (WMID) (obrolan) 20 Januari 2021 09.10 (UTC)