Kontribusi pamaké

Pikeun 54.198.134.104 (obrolan | log peungpeuk | unggahan | log | catatan penyalahgunaan)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Alamat IP ini saat ini diblokir secara global. Entri log pemblokiran global disediakan di bawah sebagai referensi:
  • 7 Séptémber 2017 14.42: Vituzzu (meta.wikimedia.org) memblokir secara global 54.198.0.0/16 (kadaluwarsa 7 Séptémber 2018 jam 14.42) (amazon webservices: network containing several open proxies)
Paluruh kontribusi
 
 
      
 
   

Taya robahan nu kapanggih cocog jeung patokan ieu.