Wikiquote:Ngeunaan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Wikiquote nyaéta koléksi cutatan bébas anu diwangun ku para pamakéna ku cara réréongan. Wikiquote basa Sunda geus lumangsung ti 2 Séptémber 2004 tapi karak miboga 1.246 artikel. Ku kituna pangdeudeul ti sadérék sadaya kacida dipiharep pisan.

Naon baé anu diasupkeun téh[édit]

  1. Cutatan ti jalma, pilem, buku, jll
  2. Babasan jeung Paribasa

Wikiquote téh lain[édit]

  1. Énsiklopédia. Pakè wè Wikipedia.
  2. Kamus. Paké wé Wiktionary.
  3. Buku citak. Paké wé Wikibooks.
  4. Tempat pikeun dokumén domain umum. Paké wé Wikisource.
  5. Situs ramatloka sorangan.
  6. Koléksi cutatan sorangan.
  7. Diréktori Internét.
  8. Forum sawala.
  9. Wéblog.
  10. Tempat cutatan tina ajén nu miboga hak patén siga cutatan kawih atawa puisi.
  11. Tempat ngiklan.