Wikiquote:Panglawungan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wikiquote-logo-su.svg
Wilujeng sumping di Panglawungan Wikicutatan
Rohangan pikeun maluruh leuwih jero ngeunaan Wikicutatan, boh nu sipatna téknis boh kualitas cutatanna ogé.
Ari garapeun mah nya geus aya 1.791 artikel anu kudu diaawas.

Kumambang ¿Kumaha cara mantuanna?

  • Alihbasakeun: Anjeun bisa narjamahkeun artikel ti basa lian. Daptar sakumna wikicutatan.
  • Artikel anyar: Anjeun bisa nyieun artikel anyar liwat koropak di handap.
  • Perenahna mah tengetan heula Wikiquote:Palanggeran gaya hambéh leuwih écés.
  • Patalian jeung Wikipédia: Wikicutatan téh aya patula-patalina jeung Wikipédia, kacida pentingna pikeun nyieun tutumbu.
  • Kategori: Mun anjeun mang-mang dina pangkategorianna, mangga ilikan Wikiquote:Kategori.
  • Téma: Maluruhna bisa dumasar téma hambéh leuwih gampang.

[Édit]

Jieun artikel Jieun Artikel

Saha baé bisa nulis di Wikicutatan. Sok lah ulah talangké.

Artikel pundutan Pamundutan

Dihandap téh mangrupakeun daptar artikel pamundutan:
Wikiquote:Pamundutan

[Édit]

Wikicutatan basa Sunda Wikicutatan

Béwara Béwara

  • 24 Méi 2019 : Wikicutatan basa Sunda naék réngking jadi ka-28 kalawan jumlah artikel 1.790.
  • 04 Méi 2019 : Pikeun kalima kalina Pamaké Uchup19 jadi Kuncén saheulanan, pikeun 1 taun kahareup, kadaluwarsa tanggal 4 Méi 2020
  • 05 Maret 2018 : Pikeun kaopat kalina Pamaké Uchup19 jadi Kuncén saheulanan, pikeun 6 bulan kahareup, kadaluwarsa tanggal 5 Séptémber 2018
  • 06 Mei 2016 : Pikeun katilu kalina Pamaké Uchup19 jadi Kuncén saheulanan, pikeun 6 bulan kahareup, kadaluwarsa tanggal 6 Januari 2017
  • 07 Juli 2015 : Wikicutatan basa Sunda nepi kana 1.000 éntri dina cutatan Ulah tiis-tiis jahé réngking ka-29
  • 18 April 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 666 éntri dina réngking ka-32
  • 09 April 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 600 éntri dina réngking ka-31
  • 25 Pébruari 2015 : Pamaké Uchup19 jadi Kuncén pikeun saheulanan
  • 23 Pébruari 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500 éntri dina réngking ka-42

[Édit]

Wikicutatan basa Sunda Kawijakan jeung Palanggeran

Citakan:Daptar Kawijakan

Wikicutatan nyaéta proyék kolaboratif sangkan pangadeg tur miboga tujuan nu sarua:

Tujuan kami jeung Wikicutatan téh nyaéta pikeun nyiptakeun hiji ringkesan bébas tina cutatan-cutatan, ringkesan cutatan pangtohagana dina sapanjang sajarah, boh lega tur jero. Kami ogé miharep Wikicutatan téh jadi sumber daya anu bisa diandelkeun.

Wikicutatan mibanda sawatara kawijakan jeung palanggeran anu larapan umum tur dianggap penting, malahan mah penting, ku pangadeg jeung anggahota proyék. Ieu téh nulungan urang pikeun digawé nojo kana tujuan urang téa. Penting pikeun dicatet yén sahenteuna kawijakan ieu masih dikembangkeun, sakumaha Wikicutatan anu tumuwuh tur ngembang.

Tempo ogé

Icon tools.pngAwaseun

Kaca Ayar

Kaca ieu kosong.