Wikiquote:Keur lumangsung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
(dialihkeun ti Portal:Keur lumangsung)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wikiquote-logo.svg Wilujeng Sumping di kaca Keur Lumangsung Wikicutatan

Dina kaca Keur Lumangsung ieu dijéntrékeun sakabé kajadian ngeunaan Wikicutatan, utamana mah nya parobahan-parohan panganyarna ngeunaan wikicutatan tur ronjatan artikel atawa éntri Wikicutatan basa Sunda téa diantara wikicutatan basa lianna nu aya di sabudeureun dunya. Mugia ku ayana portal keur lumangsung ieu téh bisa jadi motivasi pikeun ngaronjatkeun Wikicutatan basa Sunda sangkan jadi pangnyongcolangna diantara basa séjénna. Wilujeng jabung di Wikicutatan!

  • 06 Mei 2016 : Pikeun katilu kalina Pamaké Uchup19 jadi Kuncén saheulanan, pikeun 6 bulan kahareup, kadaluwarsa tanggal 6 Januari 2017
  • 07 Juli 2015 : Wikicutatan basa Sunda nepi kana 1.000 éntri dina cutatan Ulah tiis-tiis jahé réngking ka-29
  • 18 April 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 666 éntri dina réngking ka-32
  • 09 April 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 600 éntri dina réngking ka-31
  • 25 Pébruari 2015 : Pamaké Uchup19 jadi Kuncén pikeun saheulanan
  • 23 Pébruari 2015 : Wikicutatan basa Sunda geus nepi kana 500 éntri dina réngking ka-42