Wikiquote:Cara ngédit kaca: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nyieun kaca anyar Wikicutatan téh mangrupa WikiWiki, nu hartina sing saha waé bisa kalawan gampang ngédit artikel mana waé nu '''teu dijaga''' sarta sacepetna ngamuat parobahanana. Ngédit kaca Wiki mah gampang pisan, cukup ku ngaklik tab "'''Édit kaca ieu'''" di luhureun (atawa tumbu '''édit''' di katuhueun atawa handapeun) kaca Wiki, sahingga anjeun asup ka kaca kotak téks nu bisa dirobah. '''''Mun anjeun rék ukur nyobaan, mangga jieun dina kaca Wikiquote:Kotré...
(Nyieun kaca anyar Wikicutatan téh mangrupa WikiWiki, nu hartina sing saha waé bisa kalawan gampang ngédit artikel mana waé nu '''teu dijaga''' sarta sacepetna ngamuat parobahanana. Ngédit kaca Wiki mah gampang pisan, cukup ku ngaklik tab "'''Édit kaca ieu'''" di luhureun (atawa tumbu '''édit''' di katuhueun atawa handapeun) kaca Wiki, sahingga anjeun asup ka kaca kotak téks nu bisa dirobah. '''''Mun anjeun rék ukur nyobaan, mangga jieun dina kaca Wikiquote:Kotré...)
(taya bédana)
168

éditan

Menu navigasi