Agama

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Agama mangrupa kecap nu nujul kana sawatara istilah nu ngeunaan ruhaniah manusa kayaning saruntuyan narasi, simbul, kapercayaan sarta praktikna.

Cutatan[édit]