Citakan:Cite book

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

. 

Exquisite-khelpcenter.png Citakan ieu ngandung hiji atawa leuwih pilihan parameter: Tempo kaca obrolan pikeun leuwih jero.

Citakan ieu ngagunakeun sawatara fitur anu kacida pabaliut jeung ésotérik sintaks citakan. Miharep ulah aya tarékah pikeun ngutak-ngatik anging Anjeun saged yén Anjeun nyangkem aturan ogé siap pikeun ngoméan karuksakan jaminan kana konsékuenna mun hasilnya teu kasawang. Tiap percobaan kudu dilakukeun dina kotrétan atawa rohangan pamaké Anjeun.