Citakan:Info

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Citakan info dipake paranti citakan hambalan dasar dina kota pesen.

upami tue ngange parameter ngan ukur tuliskeun :
{{info|pesan=eusi pesen didieu}}
hasilna :

eusi pesen didieu

kango ngarobih warna, ange parameter "warna". Conto ngagunakeunna:
{{Info|warna=beige|pesan=eusian pesen didieu}}
hasilna:

eusian pesen didieu




kango ngarobih lebar, ange parameter "width". Conto ngagunakeunna:
{{Info|width=50%|pesan=eusian pesen didieu}}
hasilna:

eusian pesen didieu


kango ngarobih logo, ange parameter "logotype". Conto ngagunakeunna:
{{Info|logotype=warning|pesan=eusian pesen didieu}}
hasilna:

Ambox warning pn.svg eusian pesen didieu



Kango sadaya parameter . Conto ngaunakeunna:
{{info |logotype=ok |warna=red |pesan=eusina pesen didieu }}
hasilna:

Symbol keep vote.svg eusina pesen didieu

kango daptar logotype:

logotype gambar logotype gambar logotype gambar
ok Symbol keep vote.svg ok1 Symbol OK.svg no No sign.svg
no No sign.svg no1 No-Symbol.svg stophand Stop hand.svg
warning Diamond-caution.png warning1 Attention yellow.png info Info blue.svg
question Icon apps query.svg construction Panneau travaux.png padlock Padlock.svg
news Current event marker.png puzzle Puzzle A.png question1 Blue question mark.png